torstai 22. joulukuuta 2011

Uusia lakkoja + kynnet

Olenpas hyvä keksimään otsikoita.... :D Sori parin päivän postaustauko, en ole kerennyt kirjotteleen tänne mitään... Lupaan joululomalla kirjotella ahkerammin. Pääsin tänään siis lomalle <3.
Mulla oli tiistaina synttäri ja sain ihania lahjoja! Tässä kynsiin liittyvät:

Sain siis viisi ihanaa kynsilakkaa ja uuden lasiviilan. Sain näitä siis äidiltä, siskolta, tädiltä ja yhdeltä kaverilta. Kiitos. =) Joku taisi huomata valitukseni vääränsävyisestä punaisesta kynsilakasta... Olen ihan innoissani varsinkin noista glitterkynsilakoista, kun en omista mitään samantapaisia. En ole ikinä edes nähnyt tuon värisiä Mavalan kynsilakkoja! Kerron näistä lisää lähiaikoina.
Ehdin tänään testaamaan jo kahta näistä saamistani lakoista. Ensin laitoin kolme kerrosta Lumene Natural Coden kynsilakkaa, sävy 6 Stand Out. Lakka oli mielestäni hyvää ja levittyi tasaisesti. Luulin, että lakka olisi aika huonosti peittävää, mutta jo yhdellä kerroksella tuli paljon väriä, eikä lakka raidoittunut. Se myös kuivui aika nopeasti. Tykkään myös väristä, se on raikas punainen shimmerillä.  Mielestäni Natural Coden lakat ovat hyviä, niitä on kivan värisinä, ne ovat halpoja ja kuivuvat nopeasti.
Ainoa huono puoli tässä lakassa oli, että sen kuvaaminen oli melkein mahdotonta... Ei ole siis oikeasti ihan tuon värinen miltä kuvassa näyttää. 
Vaikka lakka on näyttävä pelkästään, halusin laittaa jotain koristeluja. Päätin kokeilla uutta Mavalan glitterkynsilakkaani, sävy 210 Red Diamond. Tein sillä ranskiksen, ja laitoin vielä nimettömiin strasseja (ostettu citymarketista). Tällaiset kynsistä siis tulivat:

 
Käyttämäni lakat
Värit eivät ole näissäkään kuvissa ihan oikeat....  Mavalan kynsilakka oli mielestäni ihanaa ja sopivan peittävää. Laitoin sitä kärkiin kaksi kerrosta. Lopuksi laitoin vielä päällyslakan. Mitäs tykkäsitte?
Jee, enää kaksi yötä jouluun! Loppukevennyksenä vielä kuva tekemästäni piparitalosta:
Tämä oli siis ensimmäinen tekemäni piparitalo, joten ei se ei ole mikään ihan täydellinen... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti