perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulukynnet

Jee, pääsin finaaliin Welcome to my nails-blogin joulukynnet-kisassa! Käykää äänestämässä! :) Äänestäjien kesken arvotaan palkinto. Finaaliin tuli tosi upeita kynsiä, eli jos ette halua äänestää niin käykää kuitenkin katsomassa. :) 
Tässä kynnet jotka tein kisaa varten:

Tummansininen lakka on Wet 'n Wild Blue Moon, laitoin kaksi kerrosta.  Sitten tein liukuvärjäyksen kärkiin Maybellinen mini Colorama- lakalla, sävy 51 French White. Laitoin sen päälle vielä Miss Selene 137- lakkaa. 
Koristelut tein akryylimaaleilla. Tämä oli eka kerta kun käytin niitä kynsille. :D Mulla ei ollut riittävän pientä sivellintä, joten maalasin hammastikulla. Käytin lumiukon kasvojen maalaamisessa neulaa, koska jopa hammastikku oli liian iso... Akryyleilla oli aika kiva maalata, koska niiden koostumus on paksumpaa kuin kynsilakkojen. Myös korjauksien tekeminen on helpompaa. Käytin myös pariin kynteen Naturel 2 way art pen G. silveriä. Vasen käsi onnistui paremmin kuin oikea, koska olen oikeakätinen.=) Tässä kuitenkin vielä kuva molempien käsien kynsistä:
Molempien käsien saaminen yhteen kuvaan on aika hankalaa :D
Enää yksi yö jouluun! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti