sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Ombre-manikyyri

Päätinpä eilen kokeilla ombre-manikyyriä, koska en ollut ennen sellaista tehnyt. Ombre tarkoittaa siis sitä, että kynnet lakataan saman sävyperheen (esim. punainen) lakoilla, vaaleimmasta tumminpaan (tai toisinpäin). Sen voi tehdä myös niin, että peukalossa on musta ja pikkurillissä valkoinen lakka, ja muut lakat jotain siltä väliltä.
Aluslakkana on Depend Powerflex Nail Strenghtener. Peukalossa on Maybellinen Forever Strong 08 Passionate Red ja etusormessa Lumene Natural Code 6 Stand Out. Keskisormessa Wet 'n Wild Lady Luck ja nimettömässä Lumene Natural Code 8 Be Fabulous. Pikkurillissä on Aden Cosmetics 08. Päällä Mavadry.




Mielestäni lakkauksesta tuli ihan kiva, harmi että muistin Stand Outin olevan tummempi. Lakkaus olisi ollut vielä kivempi, jos lakat olisivat olleet samaa koostumusta...

Käyttämäni lakat
Ostin tänään ihanan hologrammilakan Seppälästä. Olen pitkään yrittänyt etsiä hololakkoja, mutta löysin sellaisen vasta nyt. Eikä maksanutkaan kuin 2,95€. Lakka on Golden Rose 103.

Kuvasin vahingossa pakkauksen ruotsinkielisen puolen...

Ostin lisäksi Mavalan kynsilakanohentajan, maksoi 8,90€. Toivottavasti pystyn pelastamaan tällä paksuuntuneita kynsilakkojani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti