lauantai 17. maaliskuuta 2012

Bee nails

Tein aika kauan sitten amppari/mehiläiskynnet. En ollut keksinyt ideaa itse, vaan olin nähnyt netissä tuton näihin kynsiin. :) Ensin lakkasin kynnet Rimmelin Lasting Finish 058 Lemon Drop-lakalla, laitoin kolme kerrosta. Lakka on ihanan värinen creme, mutta levittyy aika huonosti. Siihen tulee myös aika helposti ilmakuplia. Kuivuttuaan tämä tuoksuu sitruunalle. <3

Sisävalaistuksessa

Lakka sopii myös huppariini :)
Luonnonvalossa
Lakan väri on oikeasti vähän tummempi kuin auringonvalossa otetussa kuvassa, mutta vaaleampi kuin sisävalaistuksessa otetussa kuvassa. Tein koristelut akryylimaaleilla.



Mitäs tykkäsitte kynsistä? Mielestäni nämä olivat söpöt. :) En lämpene kaikille keltaisille lakoille, mutta tämä on kiva sävy. Harmi, etteivät koristelut onnistuneet oikeaan käteen niin hyvin kuin vasempaan... Löysin netistä aika osuvan kuvan aiheeseen liittyen:
 Käykö teillekin kynsiä lakatessa näin ? :D

5 kommenttia:

  1. Kyllä, juuri noin mullekin käy kuin viimeisessä kuvassa :D

    VastaaPoista
  2. Voi kyllä, olen itsekin nähnyt tuon kuvan ja muitakin samantyylisiä kuvia ja ne on niin totta.. Yleensä teenkin koristeluita enemmän vain vasempaan käteen.. Yksi ystäväni on ns. molempikätinen ja tekee molemmat kynnet yhtä _hyvin_ ei yhtä huonosti. Toki harjoittelemallahan sekin taito on tullut mutta olisi mukava jos olisi sellainen taito itselläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä tosi kateellinen molempikätisille ihmisille :D

      Poista
  3. ihanan kesäiset kynnet!! eksyin just tänne blogiis ja selailtuani päätin ruveta lukijaks:)! Sori tämmönen pieni mainostus mutta jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun ja parin kaverini pitämää kynsiblogia http://snazzynails.blogspot.com/ :))!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva blogi sullakin, liityin lukijaksi :)

      Poista