perjantai 11. tammikuuta 2013

New stuff

Varoitus: Valmistaudu kilometripostaukseen! :D
Olen tässä lähiaikoina ostanut ja saanut paljon uutta kynsitavaraa, ainakin joulusta johtuen. Ajattelin vähän esitellä näitä, vaikka tuotteet tulevat näkymään myöhemmissä postauksissa. :) Ensimmäinen lakka on Max Factoryn Fantasy Fire, joka on melkein dupe kulttilakalle Clarins 230. Tämä on aivan upea multichrome- lakka, näyttää välillä siniseltä, violetilta, punaiselta, kultaiselta.... Vaikea kuvailla sanoin. Olen kokeillut tätä kynsille, mutta kuvista tuli huonoja. Lakka on ohutta, joten sitä kannattaa käyttää esim. violetin tai mustan pohjalakan kanssa. Ostin tämän Sokokselta.


       

Ostin Seppälästä kaksi lakkaa, joita olen halunnut jo pitkään. Wet' n Wild Party Of Five Glitters on kaunis glitterlakka, jossa on erivärisiä ja -kokoisia glittereitä. Olen kokeillut tätä jo kynsille ja kuvia on tulossa pian. Tämä sopii muiden lakkojen päälle, en usko peittävän yksistään. Toinen Seppälästä ostamani lakka on Flormar DC02. Tämä on kulta/pronssi/vihreä duochrome. Tästäkin tulee lisää kuvia piakkoin.


Sain paljon kynsijuttuja joulu- ja syntymäpäivälahjaksi. Fimo- ja strassihyrrä on tilattu Ihanat kynnet- verkkokaupasta. Kaupan päälle sain kirkkaita strasseja.


Sain lahjaksi myös kaksi Oriflamen lakkaa, Nail art -lakkoja ja irtoglittereitä.


Käsien ja kynsien hoitoa varten sain Oriflamen käsivoidetta ja ja kuorinta-ainetta. Sain myös erilaisia viiloja ja Avonin Grow Experts Grow Potionin. Kynsien hoitoaine on mielestäni hyvää, koska se kosteuttaa ja imeytyy nopeasti. Siinä kaikki tällä kertaa. :)


2 kommenttia:

  1. Aivan mahtava blogi :D Kiitos kun kävit kommentoimassa, eka kommentti blogissa sai ihan täpinöihin :D <3

    VastaaPoista